BØR DU TRYKKE DIGITALT ELLER OFFSET?

 Digital

Digitaltrykk gir mulighet til å produsere trykksaker med høy kvalitet på en rask måte. I tillegg til rask produksjon, gjør teknologien det mulig å skreddersy trykksaker med variabel data. Dette gjør det enkelt å gi din trykksak et personlig preg, som f.eks. en personlig hilsen til hver enkelt av tusenvis av mottakere. Digitalt = trykk det du trenger når du trenger det.

 Offset

Offset-trykk er den metoden som tradisjonelt er mest brukt ved større opplag. Her kan du kombinere vanlig trykk med spesialfarger og lakk på alle typer papirkvaliteter og kartong – innenfor et format på 72×102 cm.

Storformat

Foto kan trykkes både offset og digitalt. Trenger du store formater printer vi i fotokvalitet på rull med 111 cm bredde og den lengden du måtte ønske. Du kan velge forskjellige kvaliteter som f.eks. fotopapir i matt, glanset eller perlemor.

 Papir

Ved å velge riktig papirkvalitet kan du oppnå et bedre og mer unikt resultat. Vi pleier å si at papir bør bestemmes på bakgrunn av trykksakens natur, formål og hva som dominerer den. Er det mest tekst, foto, illustrasjoner eller en kombinasjon? Er det svart/hvitt eller kanskje fargesterkt? Skal det informere eller engasjere?

SAMMEN FINNER VI DEN BESTE LØSNINGEN