TRYKKSAKER ER FERSKVARE

Å drive trykkeri handler ikke bare om å skape den perfekte trykksak, men også om å ta hensyn til miljøet rundt. Vi trykker i Oslo, vi bor i Oslo, våre kunder holder til i Oslo og omegn, og vi ser ingen grunn til å frakte visittkort, brosjyrer, plakater, bøker og flyere hundrevis av kilometer gjennom Europa for å spare noen øre på et produkt du aldri vil være helt sikker på kvaliteten av før det ankommer.

Det burde være en selvfølge at alle som tilbyr printproduksjon gjør sitt ytterste for å holde karbonkostnadene ved produksjon og transport så lave som overhodet mulig. Samtidig er det viktig å huske at trykksaker er ferskvare, og at det er i alles interesse at vi befinner oss i umiddelbar nærhet og er tilgjengelige 24 timer i døgnet.

Uavhengig av tidsramme og prosjektets natur så løser vi oppgaven. Som en del av et stort grafisk miljø har vi ressursene til å ta på oss alle typer jobber, både digitalt og offset. Alle prosjekter er like viktige. Alt skal leveres til avtalt tid. Et perfekt resultat avhenger av et lidenskapelig forhold til detaljer.